maandag 11 juli 2011

Vandalen slapen nooit!


Na het weekend deden wij een verschrikkelijke ontdekking.

Alle 5 de vogelverschrikkers, de poort, de hut, het regelbord,de moestuintjes al het harde werk...bruut vernield door onverlaten. Kennelijk zijn er een paar kinderen (gespot door buurtbewoners) zo onsportief en onaardig geweest om flink huis te houden op ontdek-je-plekje.

Maar, zo wijs, groot en sportief als de kinderen van groep 6b zijn, hebben ze met behulp van meester Jan, Bart, Bas, opa Henk en mijzelf, de boel weer overeind gekregen. Gemotiveerd en betrokken zijn zij aan de slag gegaan.

De- iets uit de kluiten gewassen-hut, hebben ze geminimaliseerd, de poort door middel van touwen aan de grond bevestigd, de ledematen van de vermoorde vogelverschrikkers bij elkaar gezocht. Met elkaar hebben zij ontdek-je-plekje weer vorm gegeven en ik ben zo ongelooflijk trots op ze! Zonder morren, wel boos en teleurgesteld in hun soortgenoten, maar ach, ze laten zich niet kennen!

Hulde aan de groep!

Maandag 18 juli, om een uur of 15.30 zullen wij 'Ontdek je plekje' spectaculair openen, met een ingestudeerd stuk. U bent van harte welkom om te komen kijken, op de stoep voor het landje. Zegt het voort!

Poort wordt overeind gezet

Annemariea koekoek!

Aardbeien groeien